HomeNieuwsBizarBIZAR. Plassende dronkaard rijdt naar politiekantoor voor klacht over lastige buur

BIZAR. Plassende dronkaard rijdt naar politiekantoor voor klacht over lastige buur

Het politiekantoor in Riemst heeft een wel heel bijzondere man op bezoek gehad. Een dronken man kwam aangifte doen van een burenruzie…

De 67-jarige man kwam klagen omdat hij een discussie had gehad met zijn buurman. De man, die wankel op zijn benen stond, had staan plassen tegen de haag van de buurman. Tijdens de discussie gaf de dronken man aan waar hij anders dan tegen de haag van zijn buurman zijn blaas had moeten ledigen.

Rijbewijs kwijt

Maar daar bleef het niet. De verontwaardiging werd nog groter toen de onthaalmedewerker vroeg hoe de Riemstenaar naar het politiebureau was gekomen. “Met de auto, hoe anders?”, antwoordde de man doodleuk, waarna hij naar buiten wandelde.

Een inderhaast opgesnorde patrouilleploeg hield de man enkele meters verderop tegen. Hij mocht meteen in een alcoholtester blazen en dat gaf een testresultaat van ruim 1,4 promille. Daarop mocht de man onmiddellijk zijn rijbewijs voor vijftien dagen inleveren.

Het bericht BIZAR. Plassende dronkaard rijdt naar politiekantoor voor klacht over lastige buur verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels