HomeNieuwsBizarBizar. Kerstversiering in de vorm van een penis

Bizar. Kerstversiering in de vorm van een penis

In de Engelse stad Reading heeft een pand met opvallende kerstversiering heel wat wenkbrauwen doen fronsen. De decoratielichtjes kregen de vorm van een penis. “Een totaal gebrek aan respect”, vinden de buurtbewoners. 

De lokale media spreken van “een enorme kerstpenis”. De lichtjes van één van de huizen op Erleigh Road laten weinig aan de verbeelding over. De buurtbewoners kunnen niet lachen met de lichtgevende penis. “Als je naar huis loopt, verwacht je gewoon niet dat je oog in oog komt te staan met een enorme piemel op de muur”, vertelt inwoner Stephen Bailey-Todd aan de Reading Chronicle.

Gebrek aan respect 

“De knipperende lichten schijnen recht in je gezicht. Een totaal gebrek aan respect”, gaat hij verder. “Wij zijn in shock en willen niet dat onze kinderen dit zien.” In het pand zouden enkele studenten wonen. “Ik hoop dat de universiteit actie onderneemt”, besluit Bailey-Todd. Op sociale media zorgt de reusachtige kerstpenis intussen voor heel wat hilariteit. “Mijn vertrouwen in de jonge generatie is hersteld”, of “Wat een geniale mensen”, klinkt het op Twitter.

Het bericht Bizar. Kerstversiering in de vorm van een penis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels