HomeNieuwsBizarBIZAR. Joe Exotic lanceert ondergoed met zijn gezicht op je kruis

BIZAR. Joe Exotic lanceert ondergoed met zijn gezicht op je kruis

Hoewel ‘Tiger King’-beroemdheid Joe Exotic momenteel zijn dagen slijt in de cel, blijft hij nauw verbonden met zijn fans. En dat mag je gerust letterlijk nemen. De Amerikaan heeft namelijk een ondergoedlijn gelanceerd met zijn beeltenis op het kruis.

Het ondergoed wordt uitgebracht door streetwear-ontwerper Odaingerous, die eerder ook al een hele collectie kledingcollectie ontwierp geïnspireerd door Joe Exotic. Die was binnen enkele uren meteen uitverkocht. Nu is er dus ook een onderbroekenlijn.

Luipaardpatroon

De lijn bestaat zowel uit een boxer voor mannen en een hipstermodel voor vrouwen. Beide hebben ironisch genoeg een tijgerstrepen als print, maar wel een luipaardpatroontje. Als kers op de taart staat niets minder dan een beeltenis van de veroordeelde misdadiger himself op het kruis te pronken.

Het bizarre ondergoed komt 7 september op de markt, exact twee jaar nadat Joe Exotic werd gearresteerd voor het inhuren van huurmoordenaars om rivale Carole Baskin te vermoorden. De onderbroeken zullen te koop zijn aan 24 dollar (ongeveer 20 euro) voor een boxershort en 21 dollar (ongeveer 18 euro) voor een damesonderbroek.

Het bericht BIZAR. Joe Exotic lanceert ondergoed met zijn gezicht op je kruis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels