Connect with us

Zita

BIZAR. Japanse luchtvaartmaatschappij biedt maaltijden tegen 460 euro aan in vliegtuig op grond

Bizar

BIZAR. Japanse luchtvaartmaatschappij biedt maaltijden tegen 460 euro aan in vliegtuig op grond

De Japanse luchtvaartmaatschappij All Nippon Airways (ANA) heeft de tickets de deur uit zien vliegen voor een rijkelijke maaltijd aan boord van een vliegtuig dat geparkeerd staat op het tarmac. Op het menu stond foie gras, mousse van krab en filet van wagyurund, voor de prijs van … 460 euro.

De maatschappij opende haar “gevleugelde restaurant” slechts voor één dag, maar de vraag was zo groot dat ze van plan is verder te gaan met het aanbod.

Het restaurant bood maaltijden in eerste klas en businessclass aan die gewoonlijk op internationale vluchten worden geserveerd. De passagiers gingen op de luchthaven Haneda in Tokio met een instapkaart aan boord van een Boeing 777. Volgens de luchtvaartmaatschappij riep de bemanning boodschappen om en hoefden de ‘passagiers’ hun veiligheidsgordel niet vast te klikken.

Coronaproof

Ondanks de prijzen – 59.800 yen (460 euro) voor een maaltijd in eerste klas en 29.800 yens (229 euro) in businessclass – waren de tickets in één dag de deur uit. ANA heeft daarom elf bijkomende data ingepland.

De maatschappij leeft de coronaregels na: slechts 60 zetels van het vliegtuig worden gebruikt, zodat de klanten afstand kunnen houden.

Het bericht BIZAR. Japanse luchtvaartmaatschappij biedt maaltijden tegen 460 euro aan in vliegtuig op grond verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top