HomeNieuwsBizarBizar. Deze robot zorgt ervoor dat je planten overleven

Bizar. Deze robot zorgt ervoor dat je planten overleven

Een beetje (of veel) groen in ons interieur willen we allemaal, maar helaas is niet iedereen gezegend met groene vingers. Gaat jouw plant ook standaard dood enkele dagen nadat je hem in huis hebt gehaald? Dan zou deze vernuftige uitvinding weleens de oplossing voor al je plantenproblemen kunnen zijn.

Planten verzorgen lijkt poepsimpel, maar in werkelijkheid komt er heel wat bij kijken. Je moet de ideale standplaats vinden. Je moet je plant de perfecte hoeveelheid water geven. Je mag je groene vriend vooral niet verwaarlozen. Dat is een hele hoop werk in onze toch al drukke levens. Zijn we dan gedoemd om geen groen in huis te hebben?

Plantenrobot

Als het aan de Chinese techneut Sun Tianqi ligt niet. Hij heeft namelijk een robot ontwikkeld die eveneens dienst doet als bloempot. Krijgt je plant te weinig licht? Dan verplaatst de robot zich gewoon. Ben je vergeten om water te geven? Dan doet hij een schattige thirsty dance. Oorspronkelijk ging het om een eenmalig gegeven, maar door de laaiend enthousiaste reacties overweegt Tiangi om zijn plantenrobot te commercialiseren. Het perfecte cadeau voor iedereen die niet over groene vingers beschikt!

Het bericht Bizar. Deze robot zorgt ervoor dat je planten overleven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels