HomeNieuwsBizarBIZAR. Deze Amerikanen vinden hun “ademende mondmaskers” fantastisch, ook al bieden ze...

BIZAR. Deze Amerikanen vinden hun “ademende mondmaskers” fantastisch, ook al bieden ze geen bescherming (foto’s)

Amerikanen die ‘anti-mondmaskers’ zijn, hebben een nieuwe manier gevonden om door de mazen van het mondmaskernet te glippen. Sommigen, die eerder nog weigerden om hun gezicht te bedekken, kiezen nu voor “ademende maskers”, oftewel: maskers die totaal geen bescherming bieden tegen het coronavirus.

De “ademende maskers” worden gemaakt van mesh, tule of andere poreuze materialen en worden als zoete broodjes verkocht op websites zoals Etsy. De reviews zijn zeer lovend: “Ik schaam me niet wanneer ik dit mondkapje draag”, klinkt het. “Dit masker is perfect, eindelijk dampen mijn glazen niet meer aan.”

Rommel

Toch moet Etsy ook heel wat kritiek slikken. “Deze rommel moet eigenlijk verboden worden, hoe is het mogelijk dat Etsy mondmaskers gemaakt van mesh verkoopt?” Een woordvoerder van Etsy zegt dat elk product individueel beoordeeld wordt en verwijderd wordt als het niet overeenkomt met het beleid van de website.

Het bericht BIZAR. Deze Amerikanen vinden hun “ademende mondmaskers” fantastisch, ook al bieden ze geen bescherming (foto’s) verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
16.8 ° C
19.3 °
14.9 °
87 %
2.6kmh
0 %
di
30 °
wo
25 °
do
27 °
vr
27 °
za
21 °

Populaire Artikels