HomeNieuwsBizarBIZAR. Alligator onthult geslacht van tiende kind

BIZAR. Alligator onthult geslacht van tiende kind

Een Amerikaans koppel moest creatief uit de hoek komen om het geslacht van hun tiende kindje bekend te maken. Daar slaagde ze met verve in door de hulp in te schakelen van hun trouwe viervoeter: alligator Amos.

Een koppel uit Florida heeft een uitzonderlijk originele, zij het ietwat gevaarlijke manier gevonden om het geslacht van hun tiende spruit te onthullen. Amos, het huisdier van de familie Wright, stak met plezier een handje, of liever een tandje, toe. Want Amos is geen hond of kat, maar een wilde alligator.

 

Vader Chad Wright werkt bij de Florida Wildlife Commission en ontfermt zich al sinds 2000 over het dier. In de video zie je hoe de vader met een zwarte stok een ballon duwt voor de bek van de alligator die hem met enige moeite weet stuk te bijten. Daarop komt een walm van rooskleurig poeder vrij. «Zie je wel!», lacht Wright.

Alligator helps with gender reveal

GATOR GENDER REVEAL: Stacie and Chad are expecting, and they decided on a special way to announce the child’s gender: They had their pet alligator, Amos, make the big reveal.    MORE: https://bit.ly/2X3qyGk

Posted by FOX 13 News – Tampa Bay on Tuesday, June 11, 2019

Het bericht BIZAR. Alligator onthult geslacht van tiende kind verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels