Vind ons op

Zita

Bejaarde vrouw is al twee jaar lang het slachtoffer van ‘belletje-trek’

Bizar

Bejaarde vrouw is al twee jaar lang het slachtoffer van ‘belletje-trek’

Sinds de 82-jarige Julia naar La Louvière verhuisde, wordt ze constant geplaagd door iemand na 22:30 aan haar deur belt. De vrouw heeft geen idee wie er achter de de grap zit. Ze hoopt dat de dader na twee jaar (!) gevonden wordt. 

Het leven gaat goed voor de bejaarde Julia. Ze woont in het centrum van La Louvière, ze zwemt graag en is regelmatig te vinden in het gemeenschapscentrum. Maar één ding bezorgt haar veel stress: sinds ze naar de stad verhuisde, pleegt er elke avond iemand om 22:30 ‘belletje-trek’ bij haar. Over de dader is niks bekend. Ze is nooit snel genoeg om hem of haar te herkennen en ook de camerabeelden geven geen goed beeld weer. “In het begin dacht ik dacht het kinderen waren, maar het ‘belletje-trek’ bleef maar duren, aldus de vrouw aan Sudpress.

Politie

De vrouw was de pesterijen zo beu dat ze uiteindelijk naar de politie stapte. Gelukkig werd ze vanaf het begin serieus genomen. “We hebben al meer dan 20 nachtelijke patrouilles uitgevoerd, maar zonder succes”, aldus Cristina Lacono, woordvoerder van de lokale politie.

Julia heeft wel een vermoeden wie de dader is. “Ik heb hem erover aangesproken, maar hij blijft ontkennen. Toen ik zei dat de politie hem in de gaten hield, is het bellen wel gestopt. Ik hoop dat het zo blijft. De dader heeft geen idee wat de impact is van het bellen. Ik heb er al over nagedacht om een misdaad te plegen of uit het leven te stappen.”

Het bericht Bejaarde vrouw is al twee jaar lang het slachtoffer van ‘belletje-trek’ verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top