HomeNieuwsBizarBar waar je ongegeneerd baarden kan strelen opent de deuren

Bar waar je ongegeneerd baarden kan strelen opent de deuren

Tegenwoordig schieten pop-upbars als paddenstoelen uit de grond. Wie nog wil opvallen, moet dus met een bijzonder concept uitpakken. Het Britse merk Mo Bro’s is daar met glans in geslaagd. 

Mo Bro’s is op zoek naar enkele mannen met een woeste baard. Het merk dat zich focust op baardverzorging wil in de Britse stad Leicester een pop-upbar openen waar shoppers kunnen relaxen. Klanten kunnen er iets drinken, naar loungemuziek luisteren én de baarden van de wildvreemde mannen strelen.

Anti-stress

Wij stellen onszelf de vraag waarom iemand dit überhaupt wil doen, maar volgens de initiatiefnemers zou dit je hartslag en de hoeveelheid stressgerelateerde hormonen verlagen. Een kat of hond aaien zou bijvoorbeeld hetzelfde effect hebben.

Bezoekers moeten 5 pond (5,5 euro) per 5 minuten betalen om aan iemands sik en snor te friemelen. De mannen met baard houden zelf 30 pond (34 euro) per uur over. De rest van het geld gaat naar Shelter, een organisatie die zich inzet voor daklozen.

Ben jij gezegend met flinke haargroei en wil je een centje bijverdienen? Dan moet je simpelweg een mail sturen naar Mo Bro’s. Wie gewoon een bezoek wil brengen aan de bijzondere pop-upbar, moet op voorhand een plaats reserveren. 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels