HomeNieuwsBizarAustraliër weert pijlschot af met gsm

Australiër weert pijlschot af met gsm

In Australië heeft een man een wel zeer ouderwetse aanval op een eerder moderne manier kunnen afweren. Met zijn gsm kon hij een pijl tegengehouden die met een boog afgeschoten was. 

Twee personen kregen het tijdens het marihuanafestival MardiGrass, in het hippiestadje Nimbin, met elkaar aan de stok. Tijdens de ruzie nam de jongste van de twee pijl en boog ter hand en richtte het wapen op zijn opponent.

Schram

Die laatste wilde van dat tafereel een foto maken en haalde zijn gsm uit. Toen hij zijn smartphone ophief om af te drukken, loste de tegenstander zijn schot. De pijl boorde zich in de smartphone, maar bleef vrij snel in het harde materiaal steken waardoor enkel de punt aan de andere kant uitstak. De man die telefoon vasthield, werd geraakt in de kin maar liep enkel een schram op. Hij had geen medische zorg nodig, meldt de politie.

De aanvaller werd ter plaatse in de kraag gevat en naar het politiekantoor in de buurt overgebracht. Hij kwam vrij op borg en zal zich in april voor de rechter moeten verantwoorden.

Het bericht Australiër weert pijlschot af met gsm verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels