HomeNieuwsBizarASOS zorgt weer voor dat tikkeltje ‘extra’

ASOS zorgt weer voor dat tikkeltje ‘extra’

De populaire Britse webshop ASOS verkoopt voortaan doorzichtige broeken. Voor 40 pond, of zo’n 55 euro, kan je die in huis halen. Niet iedereen is even grote fan van het provocerende kledingstuk.

ASOS biedt voortaan een doorzichtige, flinterdunne high-rise broek aan op de webshop. De broek heeft ook zijzakken waar je door kan zien, daar steek je dus beter geen vuile zakdoek in. De polyester broek komt van de Britse kledinglijn ‘Flounce London’. Die is ontworpen voor echte fashion durvers.

Meningen

Het opvallende kledingstuk valt niet bij iedereen in de smaak. Zo werd de broek al vergeleken met vershoudfolie. Velen hebben hun twijfels over het succes van het stuk, maar ASOS beweert dat het juist is wat de shoppers wilden. “Flinterdun en doorzichtig, juist zoals jij het wilt” staat er in de productomschrijving.

Asymmetrische broek

Het is niet de eerste keer dat ASOS komt met speciale kleding. Zo stond er onlangs nog een asymmetrische broek op de webshop. Die werd ontworpen door een ontwerpster uit Oekraïne, Ksenia Schnaider. Het stuk heeft één smalle pijp en één wijde pijp. Het valt nog af te wachten wat voor speciale stukken de webshop nog in zijn mars heeft.

Het bericht ASOS zorgt weer voor dat tikkeltje ‘extra’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels