HomeNieuwsBizarAmerikaanse vrouw en haar therapie-eekhoorn uit het vliegtuig gezet

Amerikaanse vrouw en haar therapie-eekhoorn uit het vliegtuig gezet

Passagiers op een vlucht van Orlando naar Cleveland in Amerika zijn geland met twee uur vertraging. De politie moest een vrouw van het vliegtuig halen nadat ze haar eekhoorn had meegesmokkeld. Zo zou ze niet zonder het dier kunnen omdat het haar emotionele steun geeft. 

“De vrouw had op voorhand gezegd dat ze een therapiedier zou meenemen, alleen vergat ze melden dat het om een eekhoorn ging”,aldus de luchtvaartmaatschappij aan lokale televisiezender WFTV. “We laten geen knaagdieren toe op het vliegtuig, net zoals reptielen en insecten.”

Controlepunten

Ondanks de strenge beveiliging, slaagde de passagier erin om tot in het vliegtuig te geraken met haar eekhoorn. Pas op het vliegtuig kreeg ze te horen dat haar therapie-dier niet welkom was, waarop ze weigerde om weg te gaan. De vrouw weigerde ook elke vorm van medewerking waarop de politie het vliegtuig  moest ontruimen.

Rolstoel

Een deel van het incident werd gefilmd. Op Twitter is te zien hoe ze in een rolstoel van het vliegtuig werd gehaald. Andere passagiers zijn aan het klappen en juichen wanneer ze te horen krijgen dat hun vlucht voortgezet kan worden. Waarop de passagier haar middelvinger opsteekt

 

Het bericht Amerikaanse vrouw en haar therapie-eekhoorn uit het vliegtuig gezet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels