HomeNieuwsBizarAmerikaanse rapper: “Ik kom liever nooit klaar tijdens de seks en daar...

Amerikaanse rapper: “Ik kom liever nooit klaar tijdens de seks en daar heb ik mijn reden voor”

Opmerkelijke bekendmaking van de Amerikaanse rapartiest Joey Bada$$. In een interview tijdens de Lip Service-podcast liet de man weten dat hij liever niet klaarkomt tijdens de seks. “Ik hoef geen orgasme, punt,” zo vertelt hij. En daar heeft hij zo zijn reden voor.

Hij ging er tijdens het interview dieper op in: “Ik kom liever niet klaar, omdat ik mijn levenskracht wil behouden. Wanneer een man ejaculeert, dan zijn er een pak zaken die zijn lihaam verlaten. Er zijn bloedcellen, testosteron, energie, je weet wel, je geraakt uitgeput. En ze zeggen dat, wanneer je een orgasme hebt, dat dat gelijk staat aan het lopen van de 20 miles.”

Dochter

Dat de rapper uit Brooklyn, New York, wel kán klaarkomen, dat staat buiten kijf, aangezien hij een gezonde dochter heeft rondlopen. Ondertussen heeft hij al twee jaar niet geëjaculeerd en kon hij zich steeds inhouden tijdens de seks. “Ik weet dat het vreemd klinkt voor de mensen die dit voor de eerste keer horen, maar mijn levenskracht is belangrijk voor me”, zo liet hij nog weten.

Foto: screenshot Instagram

Populaire Artikels