HomeNieuwsBizarAmerikaan wordt meteen na vrijlating gepakt voor inbraak in auto’s

Amerikaan wordt meteen na vrijlating gepakt voor inbraak in auto’s

Een 37-jarige crimineel uit Florida had duidelijk zijn lesje nog niet geleerd toen hij werd vrijgelaten uit de gevangenis. Slechts 15 minuten later werd hij opnieuw opgepakt op de parking van de strafinrichting omdat hij aan het inbreken was in auto’s.

De Amerikaan Casey Michael Lewis zat vast in de gevangenis van St. Lucie County Detention Facility in Florida wegens diefstal. Hij werd vrijgelaten maar kon zijn lange vingers nog steeds niet bedwingen. Zo liep de ex-gedetineerde wat rond op de parking van de gevangenis terwijl hij in veschillende wagens inbrak. Hij bleef ook leukweg enkele momenten zitten in een zilveren auto waar hij in was geraakt. Vervolgens wandelde hij  even rond op de parkeerplaats en probeerde hij nog enkele andere auto’s open te krijgen.

Bruin zakje

Toen een agent het verdachte gedrag in de gaten kreeg, sprak hij Lewis aan. Die vertelde dat hij “aan het wachten was op zijn vriendin”. De agent merkte daarop een bruin zakje op in de hand van de dief en vond daarin enkele buitgemaakte attributen: 547 dollar cash, of 486 euro, een iPhone 7, een paar pakjes sigaretten, een aansteker, een Visakaart en een rijbewijs.

De agent escorteerde Lewis meteen terug naar de gevangenis. De Amerikaan mocht later op de dag op borg de gevangenis opnieuw verlaten. Het gevangenispersoneel zorgde er wel voor dat iemand hem direct kwam ophalen, zodat hij niet op de parking moest wachten. Binnenkort mag hij zijn vreemd gedrag gaan uitleggen bij de rechter.

Het bericht Amerikaan wordt meteen na vrijlating gepakt voor inbraak in auto’s verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels