HomeNieuwsBizarAmerikaan vestigt wereldrecord meeste watermeloenen snijden op eigen buik

Amerikaan vestigt wereldrecord meeste watermeloenen snijden op eigen buik

De Amerikaan Ashrita Furman mag een nieuw wereldrecord op zijn naam zetten. Hij slaagde erin om in totaal zesentwintig watermeloenen doormidden te snijden op zijn eigen buik in één minuut. Met dit record is Furman niet aan zijn proefstuk toe, want dit is inmiddels zijn zevenhonderdvijftigste (!) wereldrecord.

Met een team van helpers slaagde Ashrita Furman erin het nieuwe record te vestigen. Alles tesamen gingen 26 watermeloenen voor de bijl tijdens de recordpoging. In een eerste reactie liet Furman weten dat hij blij is deze stunt overleefd te hebben. Nadien vertelde hij opgewonden te zijn omdat dit een nieuw record is en dat mensen het nu kunnen proberen te verbreken.

Onder water jongleren

De Amerikaan kwam op het idee nadat hij eerder al het record had gevestigd meeste watermeloen snijden op iemand anders buik. Furman adviseert mensen om dit niet zomaar thuis te proberen en zegt dat deze poging veel oefening vergde.

Met dit laatste bizarre record staat de teller voor Ashrita Furman ondertussen op zevenhonderdvijftig, waarvan tweehondervijfentwintig records nog steeds staan. Daarmee is hij de persoon met de meeste wereldrecords ter wereld. Andere opmerkelijke prestaties van Furman zijn meeste sit-ups onder de Eiffeltoren in één uur en langste tijd onder water jongleren.

Het bericht Amerikaan vestigt wereldrecord meeste watermeloenen snijden op eigen buik verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels