HomeNieuwsBizarActrice vraagt om van plaats te wisselen in vliegtuig en dat heeft...

Actrice vraagt om van plaats te wisselen in vliegtuig en dat heeft onverwacht romantische gevolgen

Twitter is in de ban van een onverwachte love story. Rosey Blair, een Amerikaanse actrice, vroeg aan haar buurvrouw in het vliegtuig of ze van plek wilde wisselen met haar zodat zij naast haar vriend kon zittten. En zo ontstond een romantisch liefdesverhaal…

“Ik zei nog tegen mijn vriend: misschien is haar nieuwe buur wel de man van haar leven”, zegt Rosey op Twitter. “En plots komt er een knappe man naast haar zitten.” Dat was het begin van een lang Twitterverhaal, waarin Rosey live updates geeft over hoe de twee met elkaar praten en flirten. Dat kon haar volgers wel bekoren, want de actrice verzamelde intussen al meer dan 830.000 likes en 330.000 retweets. En ook de ‘knappe hunk’ in kwestie is intussen bekend, lees verder onder de foto’s!

 

 

 

 

Fitnessboy bekend

Het verhaal kreeg zo’n airplay dat het ook de oren en ogen van het flirtende duo bereikte. De man in kwestie is Euan Holden, een ex-voetballer volgens Twitter. Hij droomt alvast van zijn meisje op het vliegtuig. De vrouw die van plaats wisselde, wil (voorlopig) nog anoniem blijven. Het is ook niet duidelijk of het liefdesverhaal echt van de grond is geraakt of niet.

 

Can’t beat that feeling when you get to see her again

A post shared by Euan Holden (@euanholden) on

Het bericht Actrice vraagt om van plaats te wisselen in vliegtuig en dat heeft onverwacht romantische gevolgen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels