HomeNieuwsBetaald worden om te reizen en te feesten

Betaald worden om te reizen en te feesten

Ben je toe aan je nieuwe job en is reizen je favoriete bezigheid? Dan heeft een bedrijf uit de Britse stad Brighton de geknipte vacature. 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar er bestaat dus een job waarmee je de wereld kan rondreizen en overal kan feesten. De vacature is afkomstig van HenHeaven, een organisatie die originele vrijgezellenuitjes aanbiedt.

Meer bepaald zijn ze op zoek naar een Head Vlogger die een jaar lang tripjes onderneemt. Zo moet je naar een zwembadfeestje in Las Vegas gaan, een wellness bezoeken in Newcastle, een huskytocht maken in IJsland en salsalessen volgen in Madrid. Alsof dat niet leuk genoeg is, krijg je er ook voor betaald. Zo mag de toekomstige werknemer een jaarloon van 21.000 pond (22.800 euro) verwachten.

In ruil moet je jouw ervaring met de rest van de wereld delen door erover te vloggen op YouTube. Om kans te maken op de felbegeerde droomjob moet je niet kunnen monteren. De enige vereiste is dat je enthousiast bent en dat je je op je gemak voelt voor de camera. De kijkers kunnen laten lachen is ook belangrijker dan ervaring met YouTube.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels