HomeNieuwsActualiteitVideo toont hoe Russische soldaten in val worden gelokt door Azov-bataljon in...

Video toont hoe Russische soldaten in val worden gelokt door Azov-bataljon in Marioepol

Op dronebeelden is te zien hoe een Russisch konvooi in Marioepol in een hinderlaag wordt gelokt door het Oekraïense Azov-bataljon.

Er wordt nog steeds hevig gevochten in en rond de Oekraïense havenstad Marioepol. Hoewel Rusland het grootste gedeelte van de stad in handen beweert te hebben, wordt er voor elke morzel grond gevochten.

Brandende voertuigen

Zo zien we op dronebeelden hoe een aantal militairen van het Azov-bataljon een blokkade hebben opgeworpen zodat een aankomend Russisch konvooi moet uitwijken. Op dat moment worden ze beschoten door de Oekraïense soldaten waardoor al zeker enkele voertuigen uitbranden.

Granaten

De Russische soldaten zoeken dekking op de grond tussen een muur en een bestelwagen, maar intussen zijn enkele Oekraïense militairen tot aan de andere kant van het muurtje geraakt en gooien ze enkele granaten in de richting van de Russische soldaten.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/video-toont-hoe-russische-soldaten-val-worden-gelokt-door-azov-bataljon-marioepol

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels