HomeNieuwsActualiteitTweeling levenloos aangetroffen in speelgoedkist: "Geen zuurstof meer terwijl ze sliepen"

Tweeling levenloos aangetroffen in speelgoedkist: “Geen zuurstof meer terwijl ze sliepen”

Een Amerikaanse tweeling is om het leven gekomen nadat ze samen in een speelgoedkist kropen en in slaap vielen. De moeder van de kindjes waarschuwt nu voor de gevaren van zo’n speelgoedkist.

Vreselijk tafereel in Jacksonville, een stad in de Amerikaanse staat Florida. Twee weken geleden bracht de papa van een tweeling zijn twee meisjes naar bed. ’s Nachts besloten ze om stiekem in een speelgoedkist op hun slaapkamer te kruipen en daar verder te slapen. ’s Morgens trof hun oudere broer hen levenloos aan met hun armen om elkaar heen geslagen. Ze stierven door een gebrek aan zuurstof.

Speelgoedkist vernietigen

De mama van de peuters, Sadie Myers, deelde een hartbrekend bericht op Facebook. «Niet veel mensen zullen de pijn kennen van het verlies van twee kinderen tegelijkertijd, en dan nog op een manier die nergens op slaat», klinkt het. Ze legt uit dat haar zoon de meisjes aantrof en dat ze meteen wist dat er iets ergs aan de hand was. «Maar ik besefte ook meteen dat het al te laat was. Het slaat nergens op en dat zal het ook nooit doen», schrijft ze. Sadie waarschuwt iedereen die ook een speelgoedkist in huis heeft. «Ik hoop dat ouders met een speelgoedkist die meteen vernietigen», besluit ze.

Facebook Sadlynn0915-pfbid097odxkFijPmjhFYAwpb6KYWGr655P8WxDorvEESZuA7WNEJDagmxnh3rqTKp6NMQl

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wereld/tweeling-levenloos-aangetroffen-speelgoedkist-geen-zuurstof-meer-terwijl-ze-sliepen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels