HomeNieuwsActualiteitReporter duikt weg voor explosies in Kiev tijdens liveverslaggeving: «Zwaarste die we...

Reporter duikt weg voor explosies in Kiev tijdens liveverslaggeving: «Zwaarste die we al zagen» (video)

In de nacht van woensdag op donderdag hebben zich in de Oekraïnse hoofdstad Kiev opnieuw verschillende explosies voorgedaan. Volgens verschillende ooggetuigen ging het om de zwaarste ontploffingen tot nu toe. Een van die getuigen was een nieuwsploeg van de Amerikaanse zender CBS, die vlak na hun live-uitzending uit paniek wegdook.

Op het filmpje dat CBS-producer Justine Redman op Twitter deelde is te zien hoe de reporter in Kiev net zijn live-update heeft afgerond wanneer de hemel plots oranje kleurt. «What the hell was dat?», zegt de reporter, schijnbaar in het ongewisse over wat er zich net achter hem heeft afgespeeld. «Het leek wel bliksem.» Luttele seconden later licht de hemel alweer op, gevolgd door een donderend geluid. De nieuwsverslaggever en zijn collega duiken weg, maar van buiten het beeld van de camera horen we hem nog zeggen dat die explosie «dichtbij» was.


Er circuleren op Twitter verschillende video’s van de zware ontploffingen die in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvonden in Kiev. Het is voorlopig niet duidelijk of het om luchtaanvallen gaat en wat dan de doelwitten zouden zijn.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/reporter-duikt-weg-voor-explosies-kiev-tijdens-liveverslaggeving-zwaarste-die-we-al-zagen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels