HomeNieuwsActualiteitPukkelpop maakt volledige line-up met onder meer Arctic Monkeys, Tame Impala en...

Pukkelpop maakt volledige line-up met onder meer Arctic Monkeys, Tame Impala en Charlotte De Witte bekend

Tame Impala, Goose, Glass Animals, Slipknot en nog veel meer andere artiesten zal je deze zomer kunnen aanschouwen op de festivalweide van Pukkelpop. Het festival maakte vandaag zo’n 200 artieste

n bekend die er zullen optreden. De ticketverkoop start komende donderdag.

Wie vanmiddag de Instagrampagina van Pukkelpop checkte, kon al een glimp opvangen van de artiesten die er dit jaar zullen optreden. Het popmuziekfestival maakte deze middag de line-up bekend door graffitiartiest Kurt Bosmans de namen van de artiesten in een Hasselts steegje op de muur te laten spuiten.

Deze zomer zullen tal van artiesten het festivalterrein in Kiewit laten beven. Zo kan je genieten van de gierende gitaren van Arctic Monkeys, Bring Me the Horizon en Limp Bizkit. Ook veel Belgisch talent zoals Coely, Charlotte De Witte, Oscar and the Wolf en Selah Sue zullen te zien zijn op Pukkelpop.

Graffiti op Hasseltse brug

Vanochtend deelde de organisatie een Instagrampost van Stad Hasselt op hun Story. «Om 12u maken wij de line-up van Pukkelpop bekend. Wil jij erbij zijn als we alle artiesten op originele wijze bekendmaken?», was te lezen onder een foto van de fietstunnel in de Elfde Liniestraat in Hasselt . Zo kon je via een livestream volgen hoe verschillende graffitiartiesten beetje bij beetje de line-up vervolledigden.

Het festival gaat door op 18, 29, 20 en 21 augustus. De ticketverkoop van Pukkelpop start nu donderdag 24 maart om 13 uur. Een dagticket kost €115 en een combiticket kost €245. De treinrit met NMBS naar het festivalterrein is in het festivalticket inbegrepen.

De volledige line-up en meer info vind je hier.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/pukkelpop-maakt-volledige-line-met-onder-meer-arctic-monkeys-tame-impala-en-charlotte-de-witte-bekend

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels