HomeNieuwsActualiteitOya lélé! Studio 100 Rewind Party verplaatst naar december

Oya lélé! Studio 100 Rewind Party verplaatst naar december

Eindelijk zijn er nieuwe data bekend voor de Studio 100 Rewind Party. De show had vorig jaar in december moeten plaatsvinden, maar werd op het nippertje afgelast door de beslissingen van het Overlegcomité. De drie shows zullen nu doorgaan op 1, 2 en 3 december van dit jaar.

Het grote feest om het 25-jarige bestaan van Studio 100 te vieren moest initieel in december 2021 plaatsvinden. Corona stak daar toen een stokje voor. Het Overlegcomité besliste enkele uren voor de eerste show namelijk dat evenementen met meer dan 200 personen niet meer mochten doorgaan. Tickethouders krijgen nu eindelijk te horen dat het grote feest verplaatst wordt naar 1,2 en 3 december.

Nostalgisch optreden

Tijdens de show zullen er verschillende Studio 100-gezichten op het podium staan. Onder andere K3, Kabouter Plop en Gert Verhulst zullen hun alles geven in het Antwerpse Sportpaleis. Maar de grootste publiekstrekker is en blijft de terugkeer van de band Spring. Jelle Cleymans en Cara Van der Auwera zullen alle toeschouwers inpakken met hits zoals ‘Te min voor Anja’ en ‘Jan zonder vrees’.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/oya-lele-studio-100-rewind-party-verplaatst-naar-december

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels