HomeNieuwsActualiteitMoeder gaat op vakantie en vergeet haar kind: dochtertje van 16 maanden...

Moeder gaat op vakantie en vergeet haar kind: dochtertje van 16 maanden overleden

Een meisje van 16 maanden is overleden nadat haar moeder haar tien dagen lang alleen thuis heeft gelaten terwijl ze op vakantie was. «We hebben haar al zo vaak gezegd het kindje niet alleen te laten», aldus de buren van de vrouw.

Vreselijk tafereel in de Amerikaanse stad Cleveland, waar een 31-jarige vrouw beschuldigd wordt van moord. Kristel Candelario vertrok onlangs op vakantie naar Puerto Rico en vergat haar 16 maanden oude dochtertje Jailyn. Toen de vrouw na tien dagen thuiskwam, trof ze haar baby bewusteloos en extreem uitgedroogd aan in haar park dat «bestond uit vuile dekens verzadigd met urine en uitwerpselen». Toen de hulpdiensten arriveerden, stelden ze vast dat het meisje overleden was. Candelario werd vervolgens gearresteerd en beschuldigd van moord.

Gewaarschuwd

Volgens de buren is Candelario niet aan haar proefstuk toe. «We hebben haar al zo vaak gezegd het kindje niet alleen te laten. Niet alleen ik, maar ook mijn vriendin aan de overkant heeft dat meermaals gezegd», klinkt het.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wereld/moeder-gaat-op-vakantie-en-vergeet-haar-kind-dochtertje-van-16-maanden-overleden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels