HomeNieuwsActualiteitDANSEN! Ambtenarenbal keert terug in 2023 na twee jaar afwezigheid

DANSEN! Ambtenarenbal keert terug in 2023 na twee jaar afwezigheid

Het traditionele ambtenarenbal maakt haar comeback in 2023. Na twee afgelaste edities door corona vindt het feest op 2 januari, de eerste werkdag van het nieuwe jaar, opnieuw plaats in de Ancienne Belgique in Brussel. Dat meldt organisator vzw Kunst en Vrije Tijd.

Een speciale editie wordt het niet, want de organisatoren houden vast aan het recept dat al 52 jaar lang werkt. Om 13 uur gaan de deuren van concertzaal AB open en kunnen alle ambtenaren van de Vlaamse overheid de dansbenen losgooien voor de 53ste editie van het ambtenarenbal. Een dj draait tot 22 uur plaatjes.

«De mensen zullen zich hopelijk te goed doen aan de muziek na een lange coronaperiode», vertelt Patrick Vanhopplinus van Kunst en Vrije Tijd. «We hebben wel een nieuwe dj moeten zoeken, want door corona is de vorige dj ermee gestopt», vervolgt hij.

Interactie

De organisatoren zijn wel blij dat het ambtenarenbal terug is en hopen dat het de samenhorigheid en de interactie tussen de ambtenaren opnieuw zal versterken. Al zijn er toch ook twijfels. Over de opkomst bijvoorbeeld. «Ik vrees dat we dit jaar nog minder volk zullen hebben. Al heb ik natuurlijk geen glazen bol. We zullen zien op het moment zelf», besluit Vanopplinus.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/dansen-ambtenarenbal-keert-terug-2023-na-twee-jaar-afwezigheid

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels