HomeNieuwsActualiteitBritse politie is met man en macht op zoek naar 4-jarige jongen...

Britse politie is met man en macht op zoek naar 4-jarige jongen in Antalya

Een Britse kleuter is spoorloos verdwenen in de Turkse stad Antalya. Hij was er samen met zijn mama op reis.

De vierjarige George Jack Temperley-Wells en zijn mama Brogan Elizabeth Temperly arriveerden vanuit het Britse Arlington in Antalya op 29 juni. De politie is ervan overtuigd dat de jongen in gevaar is, maar specifieert niet waarom. Ze hopen dat mensen die in de stad op vakantie zijn of er wonen, meer informatie kunnen geven.

Op zoek naar tips

De politie weet zeker dat de twee in Antalya nog tijd hebben doorgebracht met de vader van George, de 41-jarige Scott Nigel Wells. De laatste keer dat George werd gezien is in de haven van de stad en de speurders hebben twee foto’s verspreid die er toen gemaakt zijn. Daarop is te zien hoe het gezinnetje in een restaurant zit.

George heeft rood haar, een bleke huid en donkere ogen. Zijn mama heeft een slank figuur, donkere haren en donkere ogen.

«We maken ons serieus zorgen om George en we moeten hem zo snel mogelijk lokaliseren en met zijn moeder praten», klinkt het. «Iedereen die iets weet, wordt aangemoedigd om de politie in Turkije of in Groot-Brittannië te contacteren.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/britse-politie-met-man-en-macht-op-zoek-naar-4-jarige-jongen-antalya

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels