HomeNieuwsActualiteitAntwerpse studenten mogen blokken bij IKEA

Antwerpse studenten mogen blokken bij IKEA

In Antwerpen werkt het studentenplatform STAN opnieuw met enkele tientallen locaties samen om studieplekken te creëren voor de nakende examenperiode. Bij die locaties zit voor het eerst ook de vestiging van IKEA in Wilrijk.

De 8ste editie van het project STUDY360 in Antwerpen biedt studenten van maandag 5 december tot en met donderdag 3 februari een rustige plek om (samen) te blokken. In totaal gaat het om meer dan 470 plaatsen op 26 locaties. De meeste daarvan situeren zich in de binnenstad, zoals brouwerij De Koninck, het Rubenshuis en jeugdcentrum Kavka. Nieuw dit jaar zijn het Letterenhuis, jeugdcentrum Vizit, softwarebedrijf Cocom, de interculturele beweging Kif Kif en diversiteitsorganisatie Bindus.

Eenmaal registreren

Ook buiten de stad, voor studenten van ’buitencampussen’ als Drie Eiken of Groenenborger, is er dit jaar een studieplek gevonden. Daarvoor zorgt IKEA Wilrijk, in het restaurant van de meubelwinkel aan de Boomsesteenweg. Alle studieplekken beschikken trouwens over gratis wifi en stroompunten en soms zijn er ook ontspanningsmogelijkheden, thee, water, gezonde snacks en/of hoofdtelefoons voorzien.

Wie op een van de studielocaties wil gaan blokken, moet zich eenmalig registreren op www.study360.be. Daar zie je ook waar er nog plekken vrij zijn en hoeveel.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/antwerpse-studenten-mogen-blokken-bij-ikea

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels