Viraal: moeder pakt trots uit met bikinilijf na drie bevallingen (foto)

Op nog geen week tijd leverde haar straffe statement zo'n 24.000 likes en meer dan 350 reacties op.

Rachel Hollis is haar naam. En deze dame uit Los Angeles pakt op de Facebookpagina van haar lifestyleblog 'The Chic Site' uit met een opmerkelijke boodschap.

Ze toont namelijk het mooie resultaat van drie zwangerschappen. Na haar 'gevecht' met de babykilo's ziet haar lichaam er dan ook anders uit dan vroeger. En daar is ze verdomd trots op.

"Ik heb striemen en draag een bikini. Ik heb een buik die altijd een beetje flabbert nadat ik drie gigantische kinderen op de wereld heb gezet en ik draag een bikini. Mijn navel zakt wat uit (ik dacht zelfs niet dat dat mogelijk was) en ik draag een bikini. Ik draag een bikini omdat ik trots ben op dit lichaam, inclusief de vele 'details'. Die striemen bewijzen dat ik het geluk heb gehad van kinderen te mogen dragen en mijn slappe buik bewijst dat ik keihard mijn best heb gedaan om mijn extra babykilo’s kwijt te spelen."

De dame gaat nog even door. Haar man weet wat ze heeft doorstaan en heeft nog nooit zoiets aantrekkelijks gezien. "Dit zijn geen littekens, dames. Dit zijn strepen die je verdiend hebt. Pak maar uit met dat lichaam!" Groot gelijk!


Bekijk ook

Lees ook