HomeNieuwsWat deze dakloze man voor zijn hond 'Bobke' deed, is te mooi...

Wat deze dakloze man voor zijn hond ‘Bobke’ deed, is te mooi voor woorden (foto)

Een prachtig, doch ontroerend, bericht op de Facebookpagina van dierenasiel ‘Koninklijke Maatschappij Het Blauwe Kruis Wommelgem’.

Brahim, een tot voor kort dakloze man, bracht op 21 mei van dit jaar zijn viervoeter ‘Bobke’ binnen op het dierenasiel in Wommelgem. Niet omdat hij zijn hond niet meer wou hebben, maar uit noodzaak.

“Brahim was dakloos geworden en zocht onderdak voor zijn geliefde viervoeter”, lezen we in het bericht. “Hij bleek een baasje uit de duizend te zijn. Hij stond zonder fout iedere dag op onze stoep om met Bobke een lange wandeling te gaan maken. De weekends bracht Bobke volledig bij Brahim door”, gaat het verder.

“Van 21 mei tot 3 augustus was Bobke bij ons. In die tijd was Brahim koortsachtig op zoek naar een woonplaats, zodat hij zijn trouwe vriend voorgoed terug mee naar huis zou kunnen nemen. Het brak zijn hart om Bobke iedere dag weer bij ons achter te laten. Maar er moest uiteraard geld in het laatje komen om een nieuw appartement te vinden. Spijtig genoeg was Bobke nergens welkom en werd Brahim keer op keer geweigerd”, gaat het verder.

Gelukkig vond Brahim recent dan toch een appartement waar Bobke ook welkom was. “Sinds zaterdag zijn de 2 voorgoed herenigd”, laat ‘Het Blauwe Kruis Wommelgem’ nog weten.

Foto en bron: Blauwe Kruis Wommelgem

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels