HomeNieuwsVolledige familie draagt fietshelmen om hartverwarmende reden

Volledige familie draagt fietshelmen om hartverwarmende reden

Jonas is amper vier maanden oud, maar moet ganser dagen een helm dragen omwille van een aandoening. Uit solidariteit besloten zijn ouders en zusje om ook een exemplaar op hun hoofd te zetten. 

De kleine koter uit Texas is geboren met plagiocefalie, wat wil zeggen dat hij een plat achterhoofdje heeft. Toen zijn 3-jarige zus de helm opmerkte, haalde ze prompt haar eigen fietshelm boven. Sindsdien draagt het meisje het ding sporadisch. Meer zelfs: op haar aandringen loopt de volledige familie nu rond met zo’n stevig hoofddeksel.

Shea Serrano, de neef van de vader van Jonas, vond de situatie zo aandoenlijk dat hij een foto deelde op Twitter. “De baby van mijn neef moet een helm dragen, dus nu doet zijn ganse familie met hem mee. Dit is de realest shit ooit.” Blijkbaar vonden veel socialemediagebruikers de post eveneens vertederend, want de tweet kreeg ruim 115.000 likes en 28.700 retweets.

De moeder, Shayna Gutierrez, is naar eigen zeggen verrast door alle reacties. “We zijn echt blij en verbluft. Het is fijn om te zien dat mensen onze foto’s een inspiratie vinden”, vertelt de vrouw aan de Huffington Post.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels