HomeNieuwsVideoZwangere vrouw haalt ziekenhuis niet en bevalt in rijdende wagen: "Het was...

Zwangere vrouw haalt ziekenhuis niet en bevalt in rijdende wagen: “Het was gestoord, maar ook geweldig!” (video)

Straffe beelden uit Texas, Verenigde Staten.

Dominique, de man van Alexis Swinney, deed zijn uiterste best om zijn hoogzwangere vrouw op tijd in het ziekenhuis te krijgen. “Kan je nog twee minuten wachten”, vroeg hij zich luidop af.

Maar de natuur hou je niet tegen. Alexis, die zich omgekeerd op de passagierszetel had gezet, vroeg of hij aan de kant van de weg wou stoppen. Maar nog voor Dominique dat kon doen, was hun vijfde kindje er plots.

Haar kinderen zagen het vanop de achterbank allemaal gebeuren. Alexis heeft ook geen seconde spijt van haar bevalling in de wagen. “Ik zag hoe mijn lichaam het overnam en plots had ik een baby in mijn armen… Ik denk echt dat god me toeliet om veilig te bevallen in de auto, in plaats van op tijd in het ziekenhuis te geraken. Hij wist dat ik graag wou bevallen zonder gestoord te worden. En dat is iets wat een ziekenhuis mij niet zou kunnen geven… Het was gestoord, maar geweldig.”

De video van de bevalling gaat nu de hele wereld rond. Prachtig om zien allemaal, maar toch kan het zijn dat onderstaande beelden niet geschikt zijn voor gevoelige kijkers. We geven het maar mee.

https://www.instagram.com/p/BnZFzH3AkYj/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels