HomeNieuwsVideoMoeder en dochter worden van vliegtuig gegooid: “Hun verdiende loon na zo’n...

Moeder en dochter worden van vliegtuig gegooid: “Hun verdiende loon na zo’n verschrikkelijk gedrag!” (video)

Een moeder en haar dochter maakten het nogal bont op een vliegtuig. Ze raakten beiden verwikkeld in een hevige discussie toen ze onterecht de zitjes opeisten van andere passagiers. Verschillende mensen maakten beelden van het duo.

Het hele gebeuren speelde zich af op een vlucht van het Amerikaanse Sacramento naar San Diego. De vlucht had al twee uur vertraging opgelopen en het vliegtuig zat eivol. Toen moeder en dochter op het vliegtuig stapten eisten ze al schreeuwend van andere passagiers om hun zitjes op te geven. Nadien zouden ze gedreigd hebben om verder te schreeuwen, te huilen en andere mensen van hun stoel te sleuren.

”Onveilig”

De vliegtuigcrew begon de situatie onveilig te vinden en uiteindelijk zou het tweetal hun bagage moeten verzamelen en werden ze van het vliegtuig begeleid. Onder luid applaus trouwens, want de andere passagiers waren het spelletje meer dan beu. Uiteindelijk zou hierdoor nog een extra uur vertraging zijn opgelopen. Het filmpje werd gedeeld door een TikTok-gebruikster met de bijnaam ‘officialvegasgirl’ en kan rekenen op 90.000 likes.

Foto: TikTok
@officialvegasgirl Southwest flight Karen encounter passengers removed. #passengerremoval #karen ♬ original sound – officialvegasgirl

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels