HomeNieuwsVideoHaar lichaam schreeuwt ‘STOP’, maar zij wil koste wat het kost lijken...

Haar lichaam schreeuwt ‘STOP’, maar zij wil koste wat het kost lijken op Barbiepop (foto’s/video)

Amanda Ahola (21) is haar naam. En ze heeft één grote droom: lijken op Barbie.

Om die droom te verwezenlijken, liet Amanda al stevig aan haar lichaam sleutelen. Drie borstvergrotingen (waardoor haar cupmaat nu zo’n 30GG bedraagt), haar lippen laten opvullen en een neuscorrectie heeft ze al achter de rug.

Maar bij haar derde (en voorlopig laatste) borstvergroting, liep het even grondig fout. Ze kreeg een beroerte en haar hersens zijn ook beginnen zwellen. Een duidelijk signaal van haar lichaam, zou je denken.

“Barbie benadert de perfectie, en ik wil zo dicht mogelijk bij die perfectie komen”, aldus de Finse. Om die ‘perfectie’ te bekomen, draait ze soms lange dagen achter haar webcam. Ook heeft ze een ‘sugar daddy’ die haar geregeld wat geld toestopt. “Mijn vriend vindt mijn job niet echt leuk, maar hij accepteert het schoorvoetend”, lezen we op Nieuwsblad.be.

In totaal gaf de dame al meer dan 21.000 euro uit om op haar idool te lijken. Maar ondanks haar dure levensstijl én de complicaties na haar laatste borstvergroting, denkt de dame nog niet aan stoppen… Als dat maar goed afloopt!

https://www.instagram.com/p/Ba3S1gOl8vz/

https://www.instagram.com/p/BbzU1TIFjop/

https://www.instagram.com/p/BaeUDnulRWd/

https://www.instagram.com/p/BZyVdKBhP66/

https://www.instagram.com/p/BZs5Pr5B8We/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels