HomeNieuwsVideoBekijk hier de eerste teaser voor Disney’s nieuwe film ‘Dumbo’

Bekijk hier de eerste teaser voor Disney’s nieuwe film ‘Dumbo’

Disney heeft een teaser van de nieuwe animatiefilm ‘Dumbo’ op de wereld losgelaten. De video van 1 minuut en 20 seconden geeft voorlopig weinig weg, maar wekt alleszins de nieuwsgierigheid op. 

‘Dumbo’ werd geregisseerd door Tim Burton en is geïnspireerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1941. Burton regisseerde eerder al de iconische films ‘Edward Scissorhands’ en ‘Alice in Wonderland’. Sterren zoals Danny DeVito en Colin Farrell zullen er onder andere in te zien zijn. Ook de Disney-klassiekers ‘The Lion King’ en ‘Aladdin’ zullen volgend jaar een live action-remake krijgen.

Het verhaal

De film vertelt het verhaal van Holt Farrier (Colin Farrell), een voormalige circusartiest, die zijn leven niet meer op orde heeft nadat hij terugkomt van de oorlog. Circusdirecteur Max Medici (Danny DeVito) draagt Holt op om zorg te dragen voor een pasgeboren olifantje, Dumbo, met veel te grote oren. De olifant wordt ingezet om de toeschouwers aan het lachen te maken.

Wanneer Holts kinderen echter ontdekken dat Dumbo kan vliegen, zijn ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) en luchtdanseres Colette Marchant (Eva Green) vastbesloten om van de olifant een ster te maken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels