HomeNieuwsVervangt de Ta-Ta Towel binnenkort je bh?

Vervangt de Ta-Ta Towel binnenkort je bh?

De lijst met bizarre uitvindingen is opnieuw wat langer geworden. De Amerikaanse Erin Robertson heeft een handdoek ontwikkeld die je borsten omhoog houdt.

Ta-Ta Towel
Facebook / Ta-Ta Towel

Robertsen is op het genieuze idee gekomen terwijl ze zich aan het klaarmaken was voor een avondje uit. Naar eigen zeggen kwam ze net uit de douche en ergerde ze zich groen en geel aan het zweet dat begon te parelen onder haar borsten.

“Ik wou geen beha dragen terwijl ik lekkerlui thuis was. Mijn ‘girls’ mochten wel even van wat vrijheid genieten”, schrijft ze op haar site. En dus ging ze op zoek naar een oplossing. Het resultaat is de Ta Ta Towel: een dubbelzijdige handdoek van katoen.

Minder zweet

Het is de bedoeling dat je de ‘beha’ draagt rond je nek. Extra handig is dat het hebbeding ook verstelbaar is, dus je kan zelf kiezen hoe strak je het draagt. De Ta-Ta Towel is vooral bedoeld voor vrouwen met grotere borsten, die wel eens last hebben van zweet onder hun boezem.

Of de creatie ook comfortabel, mooi om zien en echt nuttig is, laten we tussenmidden. Maar blijkbaar gaan de bijzondere accessoires als zoete broodjes over de toonbank, want momenteel is de Ta-Ta Towel uitverkocht. Wie er eentje wil reserveren, kan terecht bij de online webshop. Een exemplaar kost 45 dollar (zo’n 39 euro).

Ta-Ta Towel
Facebook / Ta-Ta Towel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels