HomeNieuwsUsain Bolt tekent contract bij voetbalploeg

Usain Bolt tekent contract bij voetbalploeg

Usain Bolt, de legendarische sprinter uit Jamaica, heeft officieel zijn carrièreswitch gemaakt. We wisten al langer dat hij zijn spikes voor voetbalschoenen wilde inruilen, maar nu is het dus definitief. Welke ploeg het wordt, is nog een mysterie.

Het is op zijn eigen twitteraccount dat Bolt het nieuws aankondigde. In een filmpje laat Usain weten hij zijn contract heeft getekend bij een nog onbekende ploeg. Morgen om 9 uur komen we te weten welk team hij zal vervoegen.

Aanbiedingen van minstens twaalf clubs

Fans zijn volop bezig met speculeren en een paar voetbalploegen lijken steeds terug te komen. Zo zien sommigen hem spelen bij zijn eigen favoriete ploeg Manchester United. Anderen zetten hun geld op Borussia Dortmund, een Duitse club waar de voormalige atleet al eens bij mocht testen.

The Lighting Bolt stond in de atletiek aan de absolute top met elf wereldtitels en maar liefst acht gouden olympische medailles. Nog voor hij op het WK atletiek van 2017 in London afscheid nam van de sprint, liet zijn manager al weten dat minstens twaalf voetbalploegen interesse hadden in Bolt.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels