HomeNieuws‘Thuis’-actrice maakt opvallende carrièreswicth

‘Thuis’-actrice maakt opvallende carrièreswicth

Na jarenlang als actrice aan de bak te komen, weet ze hoe goed het voelt om van je passie je beroep te kunnen maken. Maar ook na haar plotse ontslag uit ‘Thuis’ maakt Sally-Jane Van Horenbeeck haar dromen waar. Op 1 september opent ze ‘SiamSally’, een Thais restaurant in Antwerpen.

Het brede publiek kent de 46-jarige Van Horenbeeck als Peggy uit de populaire Eén-soap ‘Thuis’. Voor de actrice was het even slikken toen die rol op z’n einde liep, al maakte ze vrijwel meteen andere plannen.

Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck. – Belga / D. Stockman

Jarenlange passie

“Ik ben al twintig jaar gebeten door de Thaise keuken”, verduidelijkt Van Horenbeeck in Het Laatste Nieuws. Samen met haar man, acteur Robert de la Haye, wil ze nu haar liefde voor de Aziatische gastronomie doorgeven. Dat zal ze doen als chef-kok in ‘SiamSally’.

Meskens en Van Dyck

Het restaurant opent volgende maand de deuren, “ergens op de grens van Antwerpen met Borgerhout”. Van Horenbeeck en haar man zijn trouwens niet het enige acteurskoppel met een Thais restaurant in de Scheldestad. Zo runnen Nathalie Meskens en haar ex-man Jeroen Van Dyck al twee gelijkaardige zaken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels