HomeNieuwsNieuwe, vreemde trend: vagina’s op je nagels

Nieuwe, vreemde trend: vagina’s op je nagels

De tijd dat nagels in een fel kleurtje lakken voldoende was om op te vallen, is voorbij. Na de knotsgekke ‘sneeuwbolnagels‘ of de harige exemplaren, is er nu weer een nieuwe, vreemde beauty trend: vagina nails.

De Amerikaanse Asa Bree is de trendsetter van deze bizarre rage. Ze werkt bij het nagelsalon Finger Bang in Portland en het leek haar een leuk idee om haar manicure te baseren op een vulva.

Statement

“Ik was er al een tijdje over aan het nadenken om nagelak te maken die lijkt op een vagina”, vertelt Bree aan BuzzFeed. “Het is een deel van het vrouwelijke lichaam waar we ons niet voor moeten schamen. Daarom leek het me wel gepast om een statement te maken met mijn vingers.”

Bree deelde haar bijzondere creatie op Instagram met het bijschrift “Pussy power”. Zoals je kan verwachten, weekte de post meteen veel reacties los. Terwijl sommigen de manicure “pervers” of “vies” noemen, vinden anderen het een geweldig ontwerp. Er zijn zelfs heel wat mensen die in haar voetstappen treden en gelijkaardige foto’s op sociale media posten.

A post shared by Rosemarie Romero    (@porn_nails) on

A post shared by Tasha (@tasha_tarsenko) on

A post shared by NAILSWAG (@nail_swag) on

A post shared by @mermaid_nailz on

A post shared by Tasha (@tasha_tarsenko) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels