HomeNieuwsTanja Dexters betrokken bij verkeersongeval: "We werden belaagd. We moesten daar gewoon...

Tanja Dexters betrokken bij verkeersongeval: “We werden belaagd. We moesten daar gewoon weg”

Maandagavond rond 19 uur vond er een ongeval plaats op de E313 in Olen.

Een Jaguar raakte een andere wagen en knalde tegen de betonnen afzetting. Nu blijkt dat Tanja Dexters’ vriend, Michael Peeters, achter het stuur zat. En ook Dexters zat op het moment van het ongeval in de wagen. Dat weet HLN.be.

In Gazet Van Antwerpen beweren getuigen dan weer dat de Jaguar voordien door het verkeer slalomde en dat de pechstrook ook gebruikt werd om in te halen. Maar volgens Dexters ligt de fout van het ongeval niet bij haar vriend.

“Blijkbaar wekte onze wagen, een gloednieuw model dat mijn vriend (een autohandelaar, red.) net had binnengekregen, jaloezie op. Want plots ging de auto die voor ons reed in de remmen. Michael heeft nog geprobeerd een botsing te voorkomen, maar kon hem niet meer uitwijken en is ertegen geknald”, lezen we op HLN.be.

“De inzittenden begonnen me meteen uit te schelden. ‘Tanja Dexters dit, Tanja Dexters dat.’ Ik ga niet herhalen wat ze precies zeiden. Daarop ben ik terug naar onze auto gestapt en heb ik de gevarendriehoek geplaatst”, gaat ze verder. “We hebben gewacht tot de brandweer en een ambulance ter plekke waren. Maar intussen was de situatie onhoudbaar geworden. We werden langs alle kanten belaagd. Toen heb ik een vriend gebeld om ons op te pikken. Ik weet dat dit verhaal nog een staartje zal krijgen, maar Michael en ik moesten daar gewoon weg.”

De bestuurder van de andere wagen liep gelukkig slechts lichte verwondingen op.

Foto: BELGA – Bron: HLN.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels