HomeNieuwsPommeline kiest alwéér voor plastische chirurgie

Pommeline kiest alwéér voor plastische chirurgie

“Ik heb 400cc aan humor en daarmee kan ik elke man aan de haak slaan.” Met die woorden leerde televisiekijkend Vlaanderen Pommeline kennen. Dat de verleidster uit ‘Temptation Island’ haar boezem liet bijweren, weten we dus allemaal. Nu heeft ze een nieuwe ingreep gepland.

Deze keer gaat ze niet onder het mes voor haar borsten, maar voor haar billen. Best opmerkelijk, want tijdens ‘Temptation Island’ beweerde Lisa stellig dat Merijn nooit voor Pommeline zou vallen “omdat ze geen kont heeft”. Ondertussen heeft de Gentse blondine het hart van de Nederlander wel degelijk verovert, maar blijkbaar is die opmerking toch door haar hoofd blijven spoken.

“Ik ben erg onzeker over mijn bips”, geeft Pommeline toe in Dag Allemaal. “Die is niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Ik wil m’n billen niet veel breder maar wel boller. Nu zijn ze te plat.”

Deze keer géén siliconen

Daarom kiest ze voor lipofilling. “Tijdens de operatie nemen ze vetweefsel uit je buik en je onderrug, om dat vervolgens onder de bilspieren te injecteren”, legt ze uit. “Véél beter. Want m’n valse borsten voelen soms toch wat vervelend aan, zeker wanneer ik op m’n buik lig.”

Er is alleen een klein probleem: Pommeline heeft bijna geen vet om weg te nemen. “Daarom ben ik nu volop bezig om zo’n drie kilo aan te komen. Niet moeilijk, hoor. Gewoon veel fastfood eten.” Nu de Temptation-verleidster toch al een operatie gepland heeft, laat ze tegelijkertijd ook haar lippen opspuiten. De twee ingrepen zouden tussen de 269 euro en 4.500 euro kosten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels