HomeNieuwsNederlandse zanger Dotan zit urenlang naast fan die hem niet herkent

Nederlandse zanger Dotan zit urenlang naast fan die hem niet herkent

Een fan van Dotan heeft wel een heel bijzondere vlucht gehad, alleen besefte ze zelf niet dat ze naast de Nederlandse zanger zat.

De Nederlander zat twee uur lang op het vliegtuig naast een meisje dat zijn muziek aan het luisteren was. Via Twitter hield Dotan zijn volgers op de hoogte van de bizarre situatie.

“Troost en vrede”

Al snel beginnen de twee te praten. De zanger vraagt aan het meisje naar welke muziek ze luistert. “Ze zei ‘Dotan’, zonder met haar ogen te knipperen. Ik deed alsof ik nooit van hem gehoord had”, schrijft hij. Ze vertelt dat ze de muziek ontdekt heeft op haar favoriete tv-show. “Het maakt me rustig”, zegt ze nog. “En geeft me troost en vrede.”

Wanneer het meisje vraagt wat voor werk hij doet, antwoordt hij dat hij liedjes schrijft. Dan heeft ze nog steeds geen idee wie er naast haar zit. “Het is raar en fijn tegelijk. Helemaal nu ze me net heeft gevraagd wat ik in mijn leven allemaal doe”, twittert Dotan.

Vlak voor de landing laat het meisje Dotan de muziek horen. “Is het niet prachtig?”, vraagt ze. “Uhmm”, antwoordt hij.

Grootste compliment

Tijdens de vlucht vraagt de zanger aan zijn volgers hoe hij de situatie moet aanpakken. Uiteindelijk volgt hij het advies van Helga van Leur op, een Nederlandse ex-weervrouw. Zij stelt voor het meisje een briefje te geven als hij uit het vliegtuig stapt. Daarin legt hij uit wie hij is.

“Ik wilde deze ervaring niet verpesten en haar niet voor schut zetten”, schrijft hij op Twitter. “Het gaat om de muziek en dit was eigenlijk het grootste compliment dat ik ooit heb gekregen.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels