HomeNieuwsLifestyleZo merk je dat je date enkel uit is op seks

Zo merk je dat je date enkel uit is op seks

Of je nu op zoek bent naar de ware liefde of een onenightstand, er zijn tegenwoordig genoeg apps om de juiste persoon te vinden. Het is wel belangrijk om allebei op dezelfde golflengte te zitten. Wat als je date enkel geïnteresseerd is in seks en jij eerder een lange relatie voor ogen hebt? Dan zijn dit de vijf signalen om in de gaten te houden.

1. De gesprekken draaien alleen maar om seks

Schunnige mopjes en seksueel getinte vragen domineren alle gesprekken? Dan heb je prijs. Als deze persoon alleen over seks praat, is dat waarschijnlijk ook zijn/haar enige interesse. Is dit niet wat je zoekt, dan kan je maar beter iemand anders zoeken.

2. De eerste date vindt thuis plaats

Bij een eerste date denken de meesten aan de bioscoop of een cafeetje. Onmiddellijk thuis afspreken bij de persoon heeft natuurlijk wel zijn voordelen, maar dan is het ook erg duidelijk wat de intenties zijn.

3. Je date wil toegang tot je sociale media

Als hij/zij je meteen vraagt naar al je sociale media-accounts, wil de persoon je waarschijnlijk niet echt leren kennen. Je toekomstige date is op zoek naar meer foto’s om een duidelijk beeld te krijgen over je lichaam. Als iemand voornamelijk geïnteresseerd is in je uiterlijk gaat het negen van de tien keer om seks.

4. Je date kan zijn/haar handen niet van je afhouden

Niks mis met wat seksuele aantrekkingskracht, maar als dat niet is waarom je op date bent, is het een duidelijke rode vlag. Het is belangrijk dat hij/zij je niet ongemakkelijk laat voelen. Hier en daar eens een aanraking is oké, maar het mag niet te veel zijn. Dan heeft de persoon met je afgesproken om één reden.

5. Je date wil onmiddellijk afspreken

Leer je elkaar kennen via een datingapp en wil hij/zij dezelfde dag nog afspreken, dan is de kans groot dat het enkel voor seks is. Dat hoeft niet per se zo te zijn, maar gaat het gesprek dan voornamelijk over seks, dan is het wel redelijk duidelijk waar je avond zal eindigen.

Het bericht Zo merk je dat je date enkel uit is op seks verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels