HomeNieuwsLifestyleZes reisbestemmingen gebaseerd op je favoriete series

Zes reisbestemmingen gebaseerd op je favoriete series

Tijdens de koude wintermaanden kruipen veel Netflix-kijkers onder een dekentje om hun favoriete series te bingewatchen. Zowel het nieuwe jaar, de frisse temperaturen als de prachtige beelden van exotische bestemmingen doen je dromen over verre vakanties. 

Voor de globetrotters onder ons heeft de online reisagent Cheaptickets.be bekeken welke bestemmingen bij de populaire series horen. Een overzicht.

‘Narcos’, Colombia

De populaire Netflix-reeks gaat over de DEA-jacht op de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Voor de opnames trok de ploeg dus naar Colombia. Denk aan de geboortestad van Escobar, Medellin, maar ook Bogota, Cali en Cartagena.

Cartagena, Colombia
Instagram / igerscolombia

‘Stranger Things’, Atlanta

De sciencefiction-horrorserie draait rond de 12-jarige Will Beyers, die op mysterieuze wijze verdwijt in het fictionele stadje Hawkins. De meeste scènes werden echter opgenomen in Atlanta, Georgia.

Atlanta, VS
Foto Pixabay

‘The Walking Dead’, Atlanta

Ook ‘The Walking Dead’ werd grotendeels opgenomen in Atlanta. Deze serie volgt een aantal mensen die proberen te overleven in een wereld vol met zombies.

‘It’s Always Sunny in Philadelphia’, Los Angeles

Deze komische serie is ondertussen al aan het twaalfde seizoen bezig, en het dertiende en veertiende seizoen zijn al aangekondigd. Zoals de titel van de reeks al verklapt, speelt het verhaal zich af in een Ierse bar in South Philadephia. Ironisch genoeg zijn de buitenshots gefilmd in Los Angeles.

Los Angeles
Foto R.V.

‘Outlander’, Schotland

Wie het dichter bij huis zoekt, kan zich baseren op ‘Outlander’. In deze serie reist verpleegster Claire Randall door de tijd naar het Schotland van de 18e eeuw.

Schotland
Foto Pixabay

‘The Crown’, het Verenigd Koninkrijk

Liefhebbers van het Britse Koningshuis kennen uiteraard ‘The Crown’, dat de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Queen Elizabeth volgt.

Londen, het Verenigd Koninkrijk
Foto Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels