HomeNieuwsLifestyleWhatsApp kondigt twee functies aan waar we al lang op zitten te...

WhatsApp kondigt twee functies aan waar we al lang op zitten te wachten

Berichtendienst WhatsApp komt binnenkort met enkele handige functies die heel wat frustratie bij hun gebruikers zal wegnemen.

Uit een nieuwe bètaversie van WhatsApp (2.20.201.1) blijkt dat de populaire berichtenapp bij een van de volgende grote updates twee belangrijke nieuwe features zal toevoegen. Dat weten de speurneuzen van Wabetainfo.

Hetzelfde account op meerdere toestellen

Zo zal het eindelijk mogelijk zijn om WhatsApp op meerdere toestellen te gebruiken onder hetzelfde account. De berichten zullen dan gesynchroniseerd worden op de verschillende toestellen terwijl de veilige end-to-end encryptie – oftewel de versleuteling van je data – behouden blijft.

Verstuurde data laten verdwijnen

Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om, naast berichten, tevens foto’s, video’s, gifs, enzovoort automatisch te laten verdwijnen nadat je ze verstuurd hebt. Snapchat, bijvoorbeeld, heeft die functie al heel lang. Wil je zo’n ‘expiring media’ versturen, dan klik je op die optie en krijgt de ontvanger een melding dat, wanneer ze het chatvenster sluiten, de media verdwenen zal zijn.

Het bericht WhatsApp kondigt twee functies aan waar we al lang op zitten te wachten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels