HomeNieuwsLifestyleWhatsApp komt eindelijk met oplossing voor te drukke groepschats

WhatsApp komt eindelijk met oplossing voor te drukke groepschats

WhatsApp heeft een nieuwigheid ontwikkeld waardoor te actieve groepsgesprekken weer stil worden. Binnenkort kunnen beheerders van zo’n gesprek ervoor kiezen om enkel zichzelf de mogelijkheid te geven om berichten te posten. Niemand anders zou dan nog kunnen reageren.

Iedereen kent het gevoel. Je kan niet mee op weekend met je vrienden en staat ’s morgens op met 546 berichten in WhatsApp. Of je wil iets afspreken en iedereen praat door je informatie. Dat kan binnenkort verleden tijd zijn, belooft het bedrijf achter de app. Een nieuwe functie zou beheerders van groepsgesprekken het alleenrecht geven om berichten te plaatsen.

Iedereen even stil

Concreet zullen beheerders er kunnen voor kiezen om even de enige te zijn die iets kan zeggen in de groep. Alle andere mensen in het gesprek zullen het bericht kunnen lezen, maar daar niet op kunnen reageren. Tenzij ze in een privé-gesprek hun mening geven aan de beheerder natuurlijk. Zo wordt het dus mogelijk om te drukke groepen even te kalmeren of om op een duidelijke manier informatie door te geven. Geïnteresseerden vinden de functie bij ‘Groepsinstellingen’ onder ‘Groepsinformatie’.

Het bericht WhatsApp komt eindelijk met oplossing voor te drukke groepschats verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels