HomeNieuwsLifestyleVrouw verbrandt haar trouwkleed vlak na haar scheiding

Vrouw verbrandt haar trouwkleed vlak na haar scheiding

De Texaanse Briana Barksdale heeft net een moeilijke scheiding achter de rug. Om die pijnlijke periode te boven te komen, organiseerde ze een garageverkoop om alle spullen van haar ex kwijt te geraken. Als kers op de taart stak ze haar trouwkleed in brand.

Twee jaar geleden al heeft Barksdale de scheidingspapieren aangevraagd en op 31 januari was de breuk officieel. “Om de scheiding met mijn waardeloze, bedriegende en agressieve man EINDELIJK te vieren, organiseer ik een garageverkoop”, schreef de 34-jarige vrouw op Facebook.

Alle spullen van haar man, waaronder zijn favoriete zetel, het tweepersoonsbed en zijn kleren stonden op straat, klaar voor de verkoop. De Texaanse beschrijft haar huwelijk als een vreselijke periode. Zelfs tijdens de scheiding, eiste haar voormalige echtgenoot plots haar hond op. “Wie doet nu zoiets”, vraagt Barksdale zich luidop af.

Inclusief beledigingen

Ook voor haar trouwjurk had ze een venijnig plan in petto: tijdens de garageverkoop stak ze het kledingstuk in brand. Net voor de jurk in vuur en vlam werd gezet, mochten bezoekers er nog een beleding of andere boodschap op schrijven. Ons lijkt het alvast de ideale manier om een nare periode af te sluiten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels