HomeNieuwsLifestyleVrouw toont wat lockdown met haar lichaam deed: "Nu krijg ik doodsbedreigingen"...

Vrouw toont wat lockdown met haar lichaam deed: “Nu krijg ik doodsbedreigingen” (foto)

Met 10.300 volgers op Instagram en maar liefst 249.800 fans op TikTok, kunnen we stellen dat Chloe Xandria best populair is op sociale media.

De dame probeert dan ook zo eerlijk mogelijk te zijn tegen haar volgers. En dat wordt door velen duidelijk gewaardeerd. Zo toont de vrouw haar échte lichaam.

Toch zijn er blijkbaar sommigen die haar dat niet in dank afnemen. Chloe postte recent een video waarin ze toont wat de lockdown met haar lichaam deed. Zoals bij velen zijn er ook bij haar enkele kilo’s bijgekomen. Volledig normaal, dus.

Doodsbedreigingen

“’t Is mijn keuze om het lichaam, dat mij door deze pandemie heeft geholpen, te waarderen “, klinkt het. “Ik heb echter verschillende doodsbedreigingen ontvangen. Ook kreeg ik veel vuile reacties over mezelf én mijn familie te lezen”, laat ze weten. “Je misbruikt de lockdown als excuus om dik te zijn”, klonk het bijvoorbeeld…

“Ik heb ervoor gekozen om de mogelijkheid om te reageren op mijn video’s uitgeschakeld. Toch wil ik iedereen die mij veel liefde en ondersteuning heeft gegeven, bedanken. Ik zet mijn strijd om élk lichaam te normaliseren verder”, aldus Chloe.

Bron: TikTok Chloe Xandria
Bron: TikTok Chloe Xandria
Bron: TikTok Chloe Xandria
@chloe_xandria

##duet with @chloe_xandria ##normalizenormalbodies ##bodypositive ##bodypositivity

♬ 2020 glow up – Katie Clark

Foto: TikTok/Instagram – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels