HomeNieuwsLifestyleVijf seksspeeltjes die je verbeelding prikkelen

Vijf seksspeeltjes die je verbeelding prikkelen

Internationale Vrouwendag is een ode aan de vrouw en daar mag ook tussen de lakens van genoten worden. Deze vijf seksspeeltjes zijn geschikt voor iedere dame en tonen aan hoe innovatief de seksindustrie is geworden.

Vibrerend ondergoed 

Een zwart slipje met daarin een leuke verrassing, zo kan je het vibrerend ondergoed best beschrijven. Het onderste deel van je bekken wordt gestimuleerd en niemand die iets merkt. Andere types van slipjes zijn dan weer gespecialiseerd in de erogene zone van de vulva en kunnen met smartphone bediend worden.

Kostprijs: 119-129 dollar (95-100 euro).
Waar: Lovehoney en Babeland

Tepelklemmen

De tepels herbergen een erogene zone die lang verborgen is gebleven in de seksindustrie, tot nu. In de betere seksshop kan je chokers vinden met tepelklemmen, versierd met kettingen of veertjes.

 

Kostprijs: 20-40 dollar (16-32 euro), afhankelijk van het model en de functie.
Waar: Amazon en Adameve

Knuffeldieren

Een beetje vreemd, maar er bestaat wel degelijk zoiets als knuffelberen in het seksassortiment. Zo bestaat er een teddybeer, Teddylove, dat de clitoris stimuleert. Er zijn ook kleine, schattige eendjes te koop met de naam ‘I rub my Duckie’ en seksspeeltjes in de vorm van een konijn.

Kostprijs: 40-100 dollar  (32- 95 euro)
Waar: Bigteazetoyz

Chinese ballen (Ben Wa)

‘Ben Wa’ is enorm populair sinds de release van de “50 Shades of Grey-films”. Deze balletjes zorgen niet voor onmiddellijke bevrediging, maar trainen de bekken zodat het gevoel van penetratie versterkt wordt.  Moderne Ben Wa-balletjes kunnen bediend worden via een smartphone of via Bluetooth. Ook hebben sommige van de seksspeeltjes, zoals de Black Glass Ben, temperatuurregeling.

Kostprijs: 19-150 dollar (15-120 euro)
Waar: Lovehoney en Evolved Novelties

Virtual Reality en andere platformen

Voor alle fetisjisten, liefhebbers van Pornhub en Cyber Skin is er een toestel op de markt genaamd ‘The Twerking Butt’. Het is een kopie van een levensecht billenwerk dat je met een thermostaat warmer of kouder kan maken. CamSoda Labs gebruikt VR en webcamera’s om een nog intensere ervaring aan te bieden.

Kostprijs: 400 dollar (320 euro)

Tips om je speelgoed te onderhouden:

  • Als je samen latex speeltjes gebruikt, kan je kokend water gebruiken om ze te desinfecteren
  • Lederen speelgoed moet gereingd worden met speciale producten. Vermijd producten met alcohol of geuren
  • Wil je op veilig spelen? Gebruik een condoom

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels