HomeNieuwsLifestyleVIDEO. Scheefpoeper beweert dat zijn minnares een sekspop is

VIDEO. Scheefpoeper beweert dat zijn minnares een sekspop is

Wie een scheve schaats rijdt, zorgt er best voor dat hij of zij niet betrapt wordt. Is dat toch het geval, dan heb je twee keuzes: ofwel zeg je eerlijk hoe de vork in de steel zit, ofwel red je je hachje met een leugentje om bestwil. Op het internet circuleert een filmpje van een jongeman die voor optie twee gekozen heeft.

De jongeman en zijn minnares zijn helemaal verdiept in hun liefdesspel, wanneer zijn vriendin de kamer binnenkomt. “Wat ben jij in hemelsnaam aan het doen?”, schreeuwt ze verontwaardigd bij de aanblik van haar vriend met een andere vrouw. Daarop probeert hij zich uit de situatie te redden door terug te schreeuwen: “Dit is een sekspop!”, waarna hij haar het aankoopbewijs onder de neus schuift.

Defect

De andere vrouw speelt het spelletje mee en blijft roerloos liggen, waarop de woeste vriendin tegen haar begint te duwen. Het gaat zelfs zo ver dat ze de doorgeslagen vrouw met een robotstem vriendelijk verzoekt om daarmee te stoppen. Wanneer dat niet gebeurt, kiest ze eieren voor haar geld en vertrekt ze.

Alsof die situatie op zich nog niet absurd genoeg is, probeert de scheefpoeper zijn vriendin te overtuigen dat de robot gevlucht is omdat ze defect is. “Ik weet niet waarom ze beweegt”, klinkt het. “Dat moeten reflexen zijn”.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels