HomeNieuwsLifestyleVIDEO. Kerstman ondergaat totale make-over in geniale Audi-reclame

VIDEO. Kerstman ondergaat totale make-over in geniale Audi-reclame

Ooit al eens stilgestaan bij het feit dat de kerstman altijd afgebeeld wordt als een volslank type? Wel, ook de goeie man beseft maar al te goed dat hij zijn lichaam moet soigneren.

De kerstperiode is een droomperiode voor adverteerders. Mensen zijn geneigd om al eens wat meer uit te geven, dus zijn ook automerken er als de kippen bij om hun nieuwste paradepaardjes voor te stellen. En het liefst zo origineel mogelijk, zoals Audi hier met verve in geslaagd is.

Het verhaal is eenvoudig: de kerstman geraakt nog amper in zijn slee, dus moet hij iets aan zijn conditie gaan doen. En ondertussen droomt hij ook wel een beetje van de Audi A5 Sportback van zijn buurman. De rest vertelt de video je graag.

Meer paarden dan rendieren

Maar nog even over die A5 Sportback. Die beschikt over een V6-biturbo met een cilinderinhoud van 2,9 liter met maar liefst 354 pk – da’s een pak meer dan de acht rendieren voor de kerstman zijn slee – en een maximumkoppel van 500 Nm.

Daarmee cruiset hij van 0 naar 100 km/u in vier seconden en haalt hij een elektronisch gelimiteerde topsnelheid van 250 km/u. Met 64.450 euro is de prijs dan ook navenant. Daar kan je immers behoorlijk wat rendieren mee aanschaffen.

Het bericht VIDEO. Kerstman ondergaat totale make-over in geniale Audi-reclame verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels