HomeNieuwsLifestyleVIDEO. Doe deze dance challenge met de atleten van de Special Olympics

VIDEO. Doe deze dance challenge met de atleten van de Special Olympics

Special Olympics Belgium, de organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking, zag door de uitbraak van het nieuwe coronavirus hun Nationale Spelen in het water vallen. Tijdens het hemelvaartweekend zouden zo’n 3.400 atleten tegen elkaar kampen. De organisatie blijft echter niet bij de pakken zitten en lanceert vandaag om 15 uur een dance challenge.

“In deze bizarre periode willen we volop gaan voor positieve creativiteit. Voor onze atleten is in beweging blijven heel belangrijk. Daarom lanceren we nu deze dance challenge”, vertelt Zehra Sayin, CEO van Special Olympics Belgium. “We nodigen iedereen uit om samen met onze atleten deel te nemen aan de Facebook Live danssessie. We verwachten dat er heel wat sportievelingen mee zullen dansen.”

De atleten van Special Olympics Belgium kunnen voor hun challenge rekenen op de steun van enkele bekende gezichten. Onder andere SOB-ambassadrice Tessa Wullaert, Yanina Wickmayer, actrice Erika Van Tielen, Henny Seroeyen en Tim Ost van ‘De Buurtpolitie’ deelden alvast de video die danslerares Dorien van Do! in elkaar bokste. Wie ook mee wil doen, kan alvast beginnen te oefenen, want de dansvideo is al te vinden op de Facebookpagina. Daar kan je ook de dansles op om 15 uur live volgen.

Het bericht VIDEO. Doe deze dance challenge met de atleten van de Special Olympics verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels